About

“Drone” is eigenlijk de publiek gekende verzamelnaam voor RPAS (Remotely Piloted Aircraft System), waarbij het woord “drone” nog al te vaak in een negatief daglicht staat vanwege de vele cowboy praktijken en de militaire inzet in oorlogsgebieden. Fkd Solutions onderscheidt zich door professionele gecertificeerde drone piloten, beschikt over de laatste nieuwe multi inzetbare drone en elke opdracht wordt steeds op maat en in samenspraak met de klant (en eventuele andere betrokken partijen) uitgewerkt. Uw vraag is onze zorg en uitdaging !

Our Goals

Wij bekijken de omgeving vanuit nieuwe perspectieven en hopen met onze bevlogenheid, ervaring en vaardigheden onze klanten te introduceren en te fascineren met de mogelijkheden van luchtopnames met drones. Het is ons doel onze klanten van de meest spectaculaire beelden te voorzien, zowel op het gebied van inspecties als op creatief gebied.

Our Team

Frederick D.

Zaakvoerder / Piloot

Kelly DM

Zaakvoerder / Waarnemer

What We Do

De mogelijkheden bij het filmen met drones zijn zeer uiteenlopend en in vele disciplines toepasbaar. Drones zijn in staat moeiteloos lastige plekken te bereiken. De inzet van drones kan snel en efficiënt. In België mag met een drone tot een hoogte van 91m gevlogen worden, maar indien nodig kunnen wij hiervoor een uitzondering aanvragen bij het Directoraat Generaal van de Luchtvaart (DGLV). Hierdoor bieden drones een voordeliger alternatief voor het gebruik van vliegtuigen en/of helikopters die wegens hun minimum hoogte minder in staat zijn tot het maken van detail opnames. U kunt bij de inzet van onze drones denken aan onder andere: promotiemateriaal voor bijvoorbeeld uw bedrijf, de bouwsector, golfbanen, toerisme; industrie, scheepvaart, analyse, monitoring, onderhoudsinspecties van bruggen, spooroverwegen, gebouwen; vastgoed, projectontwikkelaars; recreatieve watersport, rederijen en jachtverkoop; aanleggen van een beeldbank voor uw bedrijf of project, etc. We gebruiken de op dit moment meest moderne drones. De ontwikkelingen gaan snel, van zowel drones, camera's en software voor diverse doeleinden maar met onze huidige drone zijn wij mee met de laatste trends.